επιχειρηματικο σχεδιο THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

επιχειρηματικο σχεδιο Things To Know Before You Buy

επιχειρηματικο σχεδιο Things To Know Before You Buy

Blog Article

Το κράτος δεν μπορεί και δεν το επιθυμεί να είναι ο μόνιμος χορηγός σας: Λάβετε ως δεδομένο σε κάθε συλλογισμό σας ότι το κράτος – όπου και όταν χρειάζεται ή απαιτείται – τείνει χείρα βοήθειας, αλλά πάντα πυροσβεστικά και για μικρό διάστημα.

Simply make a folder by clicking the above button. You may as well make a group-gallery relation.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καθορίσετε εύκολα τους ανταγωνιστές του κλάδου σας, τότε λάβετε υπόψη τους έμμεσους ανταγωνιστές – εταιρείες των οποίων τα προϊόντα είναι υποκατάστατα των δικών σας. Για παράδειγμα, αν πουλάτε καινότομο εξοπλισμό κουζίνας, τότε είναι πολύ εύκολο να θεωρήσετε ότι δεν έχετε ανταγωνισμό.

Μετριασμός των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων της κρίσης

Η διαδικασία αξιολόγησης της επιλεξιμότητας των επενδυτικών σχεδίων (ΕΣ) στο πλαίσιο χρηματοδότησής τους από τα δάνεια του ΤΑΑ διενεργείται σε δύο στάδια:

Το Σχέδιο Ανάπτυξης αποτελεί βασικό κείμενο αναφοράς για τις στρατηγικές επιλογές του ΕΣΠΑ και κατ’ επέκταση των Προγραμμάτων του.

α) την καινοτομία και την οικολογική επεξεργασία γεωργικών προϊόντων.

Παρακάτω θα δούμε μερικά στοιχεία που θα πρέπει να προσθέσετε στην επισκόπηση της εταιρείας σας.

Ακολουθούν ως  παράγοντες επιτυχίας,  η σύνθεση της ομάδας, η επιχειρηματική ιδέα και οι ανάγκες που καλύπτει, το επιχειρηματικό μοντέλο κ.ά.

Η διαφορά αυτών βγάζει την καθαρή θέση της επιχείρησης.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία που φτιάχνει ακουστικά έχει ως στόχο website της να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Οι χορηγοί συνήθως θέλουν να δουν και αυτό το κομμάτι.

Θα πρέπει να επενδύσετε χρόνο στο να γνωρίσετε το σε ποιον πουλάτε, στο αν υπάρχει ζήτηση για το προϊόν σας, καθώς και στο ποιος πουλάει παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες.

Λειτουργικά (επικοινωνία, ενέργεια, συντήρηση, μισθώματα, έξοδα διοίκησης, ασφάλιση κ.λπ.)

Η μετακίνηση του επιχειρηματικού κόσμου από την «εποχή της βεβαιότητας και της ασφάλειας» στην «εποχή της αβεβαιότητας και του απρόοπτου» διαφοροποιεί πλέον κάθε μοντέλο προσέγγισης της εταιρικής ανάπτυξης ή εταιρικής αναδιοργάνωσης.

Report this page